Privacy Policy

Privacy policy

Cue1 hecht belang aan uw privacy. Hoewel alle informatie op deze site beschikbaar is zonder dat er persoonlijke gegevens moeten worden verstrekt, is het mogelijk dat de gebruiker om persoonlijke informatie gevraagd wordt. Deze informatie zal uitsluitend gebruikt worden in het kader van een strikte opvolging van uw informatie-aanvraag en zal niet worden gebruikt voor direct marketing.

 

Informatie ingevuld op uw contactformulier wordt niet automatisch opgeslagen in een database. Mogelijk slaan wij uw gegevens individueel op. Indien u dit niet wenst kunt u dit aangeven in uw bericht.

 

Conform de wet verwerking persoonsgegevens van 08/12/1992 beschikt de gebruiker over een wettelijk recht op inzage en eventuele correctie van zijn persoonsgegevens. Mits bewijs van identiteit (kopie identiteitskaart) kunt u via een schriftelijke, gedateerde en ondertekende aanvraag aan bovenstaand adres gratis de schriftelijke mededeling bekomen van uw persoonsgegevens. Indien nodig kunt u ook vragen de gegevens te corrigeren die onjuist, niet volledig of niet pertinent zouden zijn.

 

Cue1 kan anonieme of geaggregeerde gegevens verzamelen van niet-persoonlijke aard, zoals browsertype of IP-adres, het besturingsprogramma dat u gebruikt of de domeinnaam van de website langs waar u naar www.cue1.nl gekomen bent, of waarlangs u die verlaat. Dit maakt het ons mogelijk  de website te optimaliseren voor de gebruikers.

 


Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Deze website maakt gebruik
van cookies om uw
gebruikservaring te verbeteren.