Diensten

Lichtontwerp

We maken lichtontwerpen voor theater, evenementen, televisie, musea en alle andere toepassingen waar een creatief gebruik van licht en vormgeving gewenst is.

 

Lichtoperator

Wij zijn ervaren lichtoperators op diverse lichttafels waaronder Hog4, ETC EOS en GrandMA2. Wij kunnen werken als uitvoerend light board operator naast een externe lichtontwerper of als zelfstandig opererend operator.

Wij beschikken over lichtcomputers van diverse merken waaronder WholeHog, ETC en GrandMA. Zie verhuur.
 

Vormgeving

Aangezien lichtontwerp meestal niet op zichzelf staat denken wij graag mee hoe tot het beste visuele resultaat te komen. Voor ons zijn dramaturgie en vormgeving belangrijke factoren voor het gezamenlijke eindresultaat en ontwerpen we indien gewenst in een breder kader dan alleen het licht.

 

Visualisatie WYSIWYG en Vectorworks

In onze studio hebben wij de mogelijkheid om decor- en lichtontwerpen in 3D in te tekenen en te visualiseren. Hiermee krijgen u en wij een beter beeld van hoe het eindresultaat er uit gaat zien. Bouwtekeningen maken wij in tekenprogramma Vectorworks Spotlight.

Wij zijn ook inzetbaar om tekeningen en visualisaties te maken voor externe projecten.
 

Technische productie

Onder technische productie vallen zaken als het maken van bouwtekeningen, begroting, materiaallijsten, schema’s, etc. Dit doen wij niet alleen voor eigen ontwerpen maar ook in breder verband waarbij wij niet alleen naar licht kijken maar ook naar decor, geluid, video, stroomvoorziening, vluchtroutes etc. en kunnen hierin een coördinerende rol spelen. Zo werkten wij onder anderen mee aan de technische productie van het Holland Festival, de Parade en de Flamenco Biënnale.
 
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Deze website maakt gebruik
van cookies om uw
gebruikservaring te verbeteren.